ΔΙΑΦΟΡΑ

Δεν σταματούν να προκαλούν οι Τούρκοι: Συγκεντρώνουν μετανάστες απέναντι από τη ΜυτιλήνηΜετά την λήξη της 14ήμερης καραντίνας, οι μετανάστες από τους καταυλισμούς της Τουρκίας, οδηγούνται στα παράλια απέναντι από τη Μυτιλήνη, όπου με την βοήθεια των Τούρκων περνούν στα ελληνικά νησιά

Στα παράλια της Τουρκίας μεταφέρονται με λεωφορεία οι μετανάστες που μέχρι πρότινος ήταν στα σύνορα του Έβρου, προκειμένου να εισέλθουν στην Ελλάδα και στη συνέχεια, να προχωρήσουν προς άλλες ευρωπαϊκές χώρες.

Advertisements

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Gazeteduvar, η Τουρκία μεταφέρει τους μετανάστες με λεωφορεία στα παράλια μόλις τελειώσει η καραντίνα τους, και τους προτρέπει να περάσουν απέναντι.

Σύμφωνα με καταγγελίες μεταναστών που βρέθηκαν στην Τουρκία για να περάσουν από την περιοχή του Έβρου τα σύνορα, σήμερα βρίσκονται στα τουρκικά παράλια ώστε να υποχρεωθούν να περάσουν διά θαλάσσης στην ελληνική πλευρά.

Οι τουρκικές αρχές, όπως καταγγέλλουν, τους άφησαν στο λιμάνι του Küçükkuyu, χωρίς νερό και φαγητό, ή ακόμα τους πήραν και τα διαβατήριά τους.

Το είδαμε εδώΚατηγορίες:ΔΙΑΦΟΡΑ

Tagged as:

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.