ΔΙΑΦΟΡΑ

Δείτε για πρώτη φορά σε βίντεο την εξάπλωση του κορωνοϊούΗ συνεργασία κορυφαίων πανεπιστημιών του κόσμου μας δίνει έναν ηλεκτρονικό χάρτη ο οποίος δείχνει την πορεία των κρουσμάτων του κορωνοϊού παγκοσμίως

Ένα από τα πιο τρομακτικά χαρακτηριστικά του COVID-19 είναι το γεγονός ότι εξαπλώνεται με ταχύτατους ρυθμούς σε παγκόσμιο επίπεδο.

Μέχρι τώρα έχουν μολυνθεί 109.000 άνθρωποι σε όλο τον κόσμο, ενώ συγκεκριμένα στις ΗΠΑ έχουν προσβληθεί περισσότεροι από 500. Μάλιστα, ο ιός έχει εξαπλωθεί σε 97 χώρες.

Βλέποντας ακριβώς πώς και πότε ο COVID-19 εξαπλώνεται από την Κίνα σε άλλες χώρες και ηπείρους, μας θυμίζει το πώς διασυνδέεται ο κόσμος τον 21ο αιώνα.

Αν ενδιαφέρεστε να παρακολουθήσετε την εξελισσόμενη παγκόσμια εξάπλωση σε λίγα δευτερόλεπτα, πρέπει να γνωρίσετε το HealthMap.

Πρόκειται για ένα από τα καλύτερα Animation που υπάρχουν σε ό,τι αφορά την ανάδειξη της εξάπλωσης. Στο συγκεκριμένο σύνδεσμο συμμετέχουν το Χάρβαρντ, το Πανεπιστήμιο της Πολιτείας της Ουάσιγκτον, και της Βοστόνης.

Για να δείτε τον χάρτη πατήστε ΕΔΩ και μετά το πράσινο κουμπί (ANIMATE SPREAD) πάνω αριστερά για να ξεκινήσει το Animation.

Το είδαμε εδώΚατηγορίες:ΔΙΑΦΟΡΑ

Tagged as:

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.