ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ

Τα μυστικά που θα προστατέψουν το κάρμα σουΌσο περισσότερο απελευθερώνεις αρνητική ενέργεια στον κόσμο, τόσο μεγαλύτερη αρνητική ενέργεια θα επιστρέψει σε σένα και ουσιαστικά θα καταστρέψει τη ζωή σου, σύμφωνα με το νόμο του κάρμα.

Επομένως, από τώρα πρέπει να δουλέψεις για να φτιάξεις την τωρινή, αλλά κυρίως την επόμενη ζωή σου κι εμείς σου δίνουμε μερικές συμβουλές για να τα καταφέρεις!

Άκου τις ανάγκες των άλλων

Η φράση «εκεί που ήσουν, ήμουνα» δεν πρέπει να ξεκολλάει από το μυαλό σου. Είναι καλό να θυμάσαι ότι αρκετές φορές κατά το παρελθόν η τύχη σου γύρισε την πλάτη στον έρωτα, την υγεία ή τα χρήματα, ώστε να κατανοήσεις τι περνάει κάποιος τώρα και να συμπάσχεις. Άλλωστε, το να δίνεις περισσότερη σημασία στους άλλους βοηθά κι εσένα, ώστε να ξεχνιέσαι κάπως και με τα δικά σου ζητήματα ή, κάνοντας τη σύγκριση, να βλέπεις ότι δεν είναι τόσο σημαντικά όσο πιστεύεις.

Πιο καλή η μοναξιά

Το να απομονώνεσαι ή να βρίσκεις άλλους τρόπους να ξεφεύγεις από τη «θορυβώδη» πραγματικότητα σε βοηθά να βάζεις τα συναισθήματα και τις σκέψεις σου σε τάξη. Ακόμα κι αν δεν είσαι ο άνθρωπος που θα το ρίξει στον διαλογισμό, δε θα σε βλάψει πού και πού να κάθεσαι με τον εαυτό σου και να τα… λέτε ή να κάνεις όμορφες ονειροπολήσεις! Κλείσε τα μάτια σου, άνοιξε το μυαλό σου και μη βάζεις όρια.

Η αλήθεια είναι η καλύτερη φίλη σου

Το ψέμα, η εξαπάτηση, η πλάνη, η απάτη πρέπει να τα αποφεύγεις, καθώς η ειλικρίνεια είναι αυτή που θα σε βοηθήσει στο να φτιάξεις το Κάρμα σου. Εάν είσαι κάποιος που ψεύδεται ή αυταπατάται, τότε πραγματικά μην περιμένεις από τους άλλους να σου πουν την αλήθεια.

Την αλήθεια οφείλουμε να την δεχόμαστε όλοι, ανεξάρτητα από το πόσο σκληρή είναι και κυρίως να τη λέμε. Είναι μια δοκιμασία που αν την περάσουμε με επιτυχία, θα έχουμε κάνε ένα σημαντικό βήμα.

Τα πάντα γίνονται για ένα σκοπό

Ένα από τα τελευταία πράγματα που θα μπορούσες να κάνεις για να φτιάξεις το Κάρμα σου είναι το να βρεις κάτι που να δίνει ένα νοήμα στη ζωή σου. Μην περιφέρεσαι άσκοπα, κάνοντας πράγματα είτε γιατί τα κάνουν κι οι άλλοι είτε που αποσκοπούν μόνο στην καλοπέραση ή το συμφέρον σου. Το να μετέχεις σε μια ομάδα, ας πούμε, που μάχεται υπέρ των δικαιωμάτων των αδυνάτων, πολεμά κατά της κακοποίησης των ζώων, βοηθά κοινωφελή ιδρύματα ή στον καθαρισμό του περιβάλλοντος είναι ο υπέρτατος σκοπός.

Κι αν δεν πιστεύεις στο Κάρμα, αλλά στη χριστιανική φιλοσοφία και τη Μετά θάνατο ζωή, ελπίζουμε να σου δώσαμε να καταλάβεις πώς το να είσαι καλός άνθρωπος, δεν είναι μόνο γιατί έτσι θα πας στον Παράδεισο, αλλά γιατί κάνει καλό κυρίως σε σένα και αυτό είναι που σε εξελίσσει σαν είδος!

Το είδαμε εδώΚατηγορίες:ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ

Tagged as:

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.