ΣΧΕΣΕΙΣ

Πώς καταλαβαίνουμε, εμείς οι άντρες, πως μια γυναίκα δεν είναι ερωτευμένη μαζί μας;Κορίτσια, κάπως έτσι προδίδεστε… «Από τα μάτια… “Τhe eyes, Chico, they never lie”. Σωστός ο Scarface. Ολόσωστος. Ό,τι και αν λέει, ό,τι και αν κάνει μια γυναίκα για να δείξει ή να κρύψει τον έρωτα της, τα μάτια θα την προδώσουν.

Είτε στην αρχή, είτε στο τέλος του έρωτα, το μόνο που δεν θα μπορέσει να χρησιμοποιήσει για να… θολώσει τα νερά είναι τα μάτια. Εκεί ξεχωρίζεις το αληθινό, από το ψεύτικο, το πραγματικό, από αυτό που ίσως να θέλει να σου κρύψει… Κι αυτό διαβάζεται και ανάποδα.

Στα μάτια της καταλαβαίνεις αν είναι ερωτευμένη με άλλον. Και δεν ακούς πια τίποτα. Ούτε λέξη. Δεν χρειάζεται να ψάξεις κάτι άλλο… Τα μάτια της γυναίκας είναι το τελευταίο οχυρό του άντρα. Το τελευταίο μέσο προστασίας των αντρών.

Αν οι γυναίκες καταφέρουν να ελέγξουν τα μάτια τους, τη ματιά τους, τον τρόπο που κοιτάζουν, κλάφτα Χαράλαμπε… Και Κώστα… Και Νίκο… Και, και, και… Κορίτσια, προπονηθείτε… Προπονηθείτε να κρύβετε συναισθήματα στα μάτια σας… Και θα κατακτήσετε τον κόσμο. Ό,τι έχει απομείνει…»

Το είδαμε εδώΚατηγορίες:ΣΧΕΣΕΙΣ

Tagged as:

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.