ΔΙΑΦΟΡΑ

Για αυτούς τους λόγους η απιστία είναι από τα χειρότερα πράγματαΗ απιστία δεν είναι μόνο το γεγονός ότι κάποιος πήγε με κάποιο άλλο άτομο, είναι ακόμη και το φλερτ και το να επιδιώξει να αρέσει σε κάποιο άλλο άτομο. Το ζήτημα είναι πιο σοβαρό όμως.

Εγωισμός

Πλήττεται πολύ ο εγωισμός σου με αποτέλεσμα να αρχίσεις να νιώθεις ανασφάλεια με την εμφάνισή σου και την αυτο-εικόνα σου. Θα αναρωτιέσαι αν το άλλο άτομο είναι πιο εμφανίσημο από εσένα. Αν έχει πιο πολλά λεφτά από εσένα και αν γενικά είναι πιο επιτυχημένο.

Αυτοσεβασμός

Δε σέβεσαι τον εαυτό σου αν σκέφτεσαι περισσότερο το πόσο άξιζε το άλλο άτομο σε σχέση με εσένα. Δε σου φταίει το άλλο άτομο, για την ακρίβεια φταίει ξεκάθαρα ο σύντροφός σου με αποτέλεσμα να είσαι σε άρνηση γιατί μάλλον θέλεις να τον δικαιολογήσεις.

Χαμένος χρόνος

Ο χρόνος δεν επιστρέφει ποτέ. Χάνεται σε έννοιες που εμείς δεν αντιλαμβανόμαστε. Παρ’ όλα αυτά το γεγονός ότι έδωσες τόσο χρόνο από την καθημερινότητά σου για αυτό το άτομο, σε απογοητεύει και από την άποψη ότι θα μπορούσες να τον είχες δώσει και επενδύσει σε πάρα πολλά άλλα πράγματα που άξιζαν πραγματικά.

Εμπιστοσύνη

Ένας από τους χειρότερους λόγους που η απιστία είναι από τα πιο άσχημα πράγματα που θα βιώσει ένα άτομο, είναι ότι χάνει την εμπιστοσύνη του. Σε πολλές περιπτώσεις μάλιστα έχει φοβίες του παρελθόντος ότι δηλαδή θα ξανασυμβεί η απιστία με αποτέλεσμα να «την πληρώνει» η επόμενη σχέση για τα λάθη του προηγούμενου.

Το είδαμε εδώΚατηγορίες:ΔΙΑΦΟΡΑ

Tagged as:

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.