ΣΧΕΣΕΙΣ

Τα ζευγάρια με τις πιο πετυχημένες σχέσεις κάνουν ένα πράγμα ξανά και ξανά!Οι επιστήμονες αναφέρουν πως τα ζευγάρια με τις πιο πετυχημένες σχέσεις κάνουν ένα πράγμα ξανά και ξανά! Επιστήμονες από το UC Berkeley έκαναν την έρευνά τους και ανακάλυψαν πως αυτό το ένα στοιχείο που πρέπει να έχει μια σχέση για να διαρκέσει είναι… το γέλιο!

Μπορεί να περίμενες να ακούσεις πως η επικοινωνία είναι το πιο σημαντικό κριτήριο, αλλά οι ειδικοί αναφέρουν πως το γέλιο είναι ακόμα πιο σημαντικό.

«Για τα ζευγάρια που χώρισαν περίπου 14 χρόνια μετά τον γάμο, η απουσία του γέλιου ήταν αυτή που προέβλεψε το τέλος της σχέσης τους. Στα πρώτα στάδια ενός γάμου ο θυμός και η περιφρόνηση είναι πολύ τοξικά συναισθήματα. Στην πορεία όμως η απουσία του γέλιου είναι αυτή που χωρίζει τα ζευγάρια.»

Οι ειδικοί αναφέρουν μάλιστα πως προβλήματα που αφορούν το σεξ ή τα χρήματα σε ένα σπίτι μπορούν να λυθούν πολύ πιο εύκολα αν το ζευγάρι δεν έχει χάσει την ικανότητά του να γελάει με τα ίδια αστεία.

Η έρευνα απέδειξε επίσης πως τα ζευγάρια που γέλαγαν συχνά και πείραζαν ο ένας τον άλλον ήταν περισσότερο εκπαιδευμένοι στο να λύνουν τα προβλήματά τους και να σταματάνε τις διαμάχες τους πιο γρήγορα.

«Το να είσαι παιχνιδιάρης και πειραχτήρι με τον σύντροφό σου σε κάνει να συνδέεσαι μαζί του, να μην έχεις άγχος και βοηθάει στο να μην νιώθεις τόσο μεγάλη ένταση σε έναν τσακωμό», δήλωσε η Julienne Derichs, γνωστή θεραπεύτρια γάμου.

Ποιο είναι το συμπέρασμα; Αν θέλεις να είσαι σε μια ευτυχισμένη σχέση για πάντα, τότε φρόντισε να γελάς και εσύ και ο σύντροφός σου συνέχεια και να μην σταματήσετε ποτέ να πειράζετε ο ένας τον άλλον.

Το είδαμε εδώΚατηγορίες:ΣΧΕΣΕΙΣ

Tagged as:

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.