ΥΓΕΙΑ

Κορωνοϊός: Αγωνία για τον 33χρονο Κινέζο με ύποπτο κρούσμα που μεταφέρθηκε στο «Αττικόν»Ένας 33χρονος Κινέζος φαίνεται πως είναι ο άνδρας που μετήχθη στο νοσοκομείο «Αττικόν» με την υποψία πως έχει προσβληθεί από τον κορωνοϊό.

Ένας 33χρονος Κινέζος φαίνεται πως είναι ο άνδρας που μετήχθη στο νοσοκομείο «Αττικόν» με την υποψία πως έχει προσβληθεί από τον κορωνοϊό.

Ο άνδρας είναι κινεζικής καταγωγής και ταξίδεψε πρόσφατα από την Κίνα στη χώρα μας. Γι’ αυτόν τον λόγο, εξαιτίας του ταξιδιωτικού του ιστορικού, καθώς δεν έχουν παρέλθει 14 μέρες από το ταξίδι του, θεωρείται ύποπτο κρούσμα για τον κορωνοϊό.

Ο Κινέζος παρουσιάστηκε ο ίδιος στο Ιατρικό Φαλήρου και από εκεί ακολουθήθηκε η διαδικασία που προβλέπεται για την αντιμετώπιση ύποπτων κρουσμάτων κορωνοϊού. Ο άνδρας μεταφέρθηκε στη συνέχεια από ειδικά διαμορφωμένο ασθενοφόρο και τους διασώστες με τις ειδικές στολές για τον κορωνοϊό στο «Ατιικόν».

Σε εξετάσεις για τον κορωνοϊό υποβάλλεται ο άνδρας

Αμέσως, σήμανε συναγερμός στο Τμήμα Επειγόντων του θεραπευτηρίου, όπου ελήφθησαν όλα τα ενδεικνυόμενα μέτρα και ο ασθενής αντιμετωπίστηκε ως να έχει τον κορωνοϊό.

Στο νοσοκομείο υπάρχουν ειδικοί επιστήμονες που μπορούν να διαχειριστούν περιπτώσεις επιδημιών, ενώ το νοσοκομείο ανήκει στα 13 νοσοκομεία αναφοράς για τον κορωνοϊό. Από νωρίς το βράδυ, το «Αττικό» τέθηκε σε συναγερμό, με το προσωπικό να εφοδιάζεται με ειδικές μάσκες προφύλαξης από τον ιό.

Το είδαμε εδώΚατηγορίες:ΥΓΕΙΑ

Tagged as:

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.