ΔΙΑΦΟΡΑ

Τι πρέπει να κάνετε για να εξασφαλίσετε οικονομικότερη διαμονή σε ένα ξενοδοχείοΑπό τα πρώτα πράγματα που πρέπει να διευκρινίσετε όταν προγραμματίζετε ένα ταξίδι, αυτό δεν είναι άλλο από το budget που διαθέτετε. Και ένας από τους βασικούς παράγοντες που το καθορίζει είναι η επιλογή της διαμονής.

Δείτε παρακάτω τι πρέπει να κάνετε για να εξασφαλίσετε οικονομικότερη διαμονή σε ένα ξενοδοχείο, και έτσι να μειώσετε όσο μπορείτε τον συνολικό προϋπολογισμό του ταξιδιού σας.

Αποστάσεις. Τσεκάρετε ότι η απόσταση «μια ανάσα από το ιστορικό κέντρο της πόλης» που γράφει στην περιγραφή του ξενοδοχείου είναι πραγματική, για να αποφύγετε υπέρογκα ποσά στα ταξί ή χαμένο χρόνο στις μετακινήσεις σας.

Παροχές. Σιγουρευτείτε ότι οι παροχές ανταποκρίνονται στις ανάγκες σας. Αν θέλετε να εξοικονομήσετε χρήματα, επιλέξτε κάποιο κατάλυμα με κουζινάκι προετοιμασίας γευμάτων. Αν πάλι θα χρησιμοποιήσετε αυτοκίνητο εξασφαλίστε ότι το ξενοδοχείο διαθέτει συνεργασίες με καλύτερες τιμές με πάρκιγκ ή σας παρέχει το ίδιο ασφαλή θέση με καλύτερη τιμή. Τσεκάρετε ότι η χρήση του ίντερνετ δεν χρεώνεται επιπλέον, σε περίπτωση που σας είναι απαραίτητο.

Κράτηση. Προτιμήστε να κάνετε απευθείας κράτηση στο ξενοδοχείο και όχι μέσω κάποιας πλατφόρμας κρατήσεων. Αν και οι περισσότεροι πιστεύουν ότι οι συγκεκριμένες πλατφόρμες έχουν πιο ανταγωνιστικές τιμές, αν καλέσετε στο ίδιο το ξενοδοχείο θα διαπιστώσετε ότι σας κάνουν καλύτερες τιμές.

Το είδαμε εδώΚατηγορίες:ΔΙΑΦΟΡΑ

Tagged as:

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.